Consultații Radioterapie

Spitalul Uromed

👨‍⚕️ Dr. Andrei Anica - Medic Specialist Radioterapie, s-a alăturat echipei noastre!

Dr. Andrei Anica face parte din comisia noastră oncologică, asigurându-se că pacienții noștri primesc cele mai bune îngrijiri și tratamente disponibile. Pacienții pot beneficia de bilanțul imagistic rapid și gratuit dar si de tratamentul radioterapiei GRATUIT, decontat CAS.

Suntem mândri să îl primim în echipa noastră pe Dr. Andrei Anica, un medic specialist în radioterapie cu o experiență vastă și dedicare pentru îngrijirea pacienților oncologici. Dr. Anica aduce cu el expertiză pentru tratamentul cancerului prin radioterapie.

✓ Experiență: Dr. Andrei Anica este medic specialist în radioterapie cu o experiență bogată în domeniu, inclusiv în tratamentul cancerelor de prostată și în utilizarea tratamentelor de stereotaxie.
✓ Consultații Radioterapie: Oferă consultații specializate pentru pacienții cu afecțiuni oncologice.
✓ Implicare Activă: Face parte din mai multe comisii oncologice, atât din București, cât și din afară, contribuind la stabilirea conduitei terapeutice pentru pacienții oncologici aflați sub tratament.
✓ Tratament Radioterapie Extern Gratuit: Tratamentele de radioterapie sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, oferindu-le pacienților acces gratuit la radioterapie.

Ne angajăm să oferim servicii de calitate superioară și personalizate pentru fiecare pacient.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație cu unul dintre medicii noștri.

Verified by ExactMetrics