Pneumologie

Spitalul Uromed

Uromed

Plămânii sănătoși sunt cheia unei vieți sănătoase:

Echipa noastră de pneumologi te poate ajuta să îți menții plămânii sănătoși și funcționali.

Departamentul nostru de Pneumologie este specializat în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pulmonare și respiratorii. Echipa noastră de medici specialiști în pneumologie și personal auxiliar vă oferă cele mai bune servicii medicale pentru o gamă largă de afecțiuni respiratorii, de la astm și bronșită, până la boli pulmonare obstructive cronice (BPOC) și apnee de somn.

Sănătatea plămânilor tăi este o prioritate

Oferim servicii complete de diagnosticare și tratament, inclusiv spirometrie, analize de sânge, oximetrie nocturnă și polisomnografie. Echipa noastră de medici specialiști în pneumologie lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta planuri personalizate de tratament pentru fiecare afecțiune, care pot include terapie medicamentoasă, terapie respiratorie, intervenții chirurgicale sau alte tratamente.

Pneumologie

Secția de pneumologie din cadrul Spitalului Uromed din Păulești – vă așteaptă întru-un spital modern, dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, cu următoarele servicii medicale:

  • Consultații de specialitate
  • Investigații și radiografii pulmonare
  • Spirometrii

Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști în pneumologie și începeți să luați măsuri pentru îmbunătățirea sănătății pulmonare.

Dr. GOICEA RĂZVAN

Medic specialist pneumologie

Verified by ExactMetrics