Spital Uromed

Ploiești

Specialități Medicale

Suntem mândri să oferim o gamă largă de specialități medicale pentru a acoperi toate nevoile pacienților noștri. Echipa noastră de medici specialiști, asistenți medicali și personal auxiliar sunt dedicați să ofere servicii medicale de cea mai înaltă calitate, cu atenție la detaliu și cu o abordare personalizată pentru fiecare pacient.

UROLOGIE

La departamentul nostru de Urologie, ne concentrăm pe îngrijirea pacienților cu afecțiuni ale tractului urinar și ale sistemului reproducător masculin. Avem o echipă dedicată de medici specialiști în urologie, asistenți medicali și personal auxiliar care oferă servicii de diagnosticare, tratament și management al bolilor urologice.

CARDIOLOGIE

Oferim servicii medicale specializate pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare. Echipa noastră de medici specialiști în cardiologie, asistenți medicali și personal auxiliar sunt dedicați să ofere cele mai bune servicii medicale pacienților noștri.

CHIRURGIE VASCULARA

Ne angajăm să oferim servicii de calitate superioară și personalizate pentru fiecare pacient. Echipa noastră de medici specialiști în chirurgie vasculară este instruită și experimentată în cele mai avansate tehnici chirurgicale, astfel încât pacienții noștri să aibă parte de cele mai bune tratamente posibile.

GINECOLOGIE

Suntem dedicați să oferim servicii medicale specializate pentru femei de toate vârstele. Echipa noastră de medici specialiști în ginecologie, asistenți medicali și personal auxiliar sunt aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii medicale și consiliere în privința sănătății reproductive și a altor probleme ginecologice.

PNEUMOLOGIE

Departamentul nostru de Pneumologie este specializat în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pulmonare și respiratorii. Echipa noastră de medici specialiști în pneumologie și personal auxiliar vă oferă cele mai bune servicii medicale pentru o gamă largă de afecțiuni respiratorii, de la astm și bronșită, până la boli pulmonare obstructive cronice (BPOC) și apnee de somn.

MEDICINA INTERNA

Departamentul nostru de Medicină Internă oferă servicii complete de diagnosticare și tratament pentru o gamă largă de afecțiuni medicale. Echipa noastră de medici specialiști în medicină internă are experiență în tratarea pacienților cu boli cronice, multiple afecțiuni medicale și pacienți în vârstă.

ORTOPEDIE

Echipa noastră de medici specialiști în ortopedie lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta planuri personalizate de tratament pentru fiecare afecțiune, luând în considerare istoricul medical al pacientului, stilul de viață și nevoile individuale. Scopul nostru este de a ajuta pacienții să își recâștige mobilitatea și să își îmbunătățească calitatea vieții.

MEDICINA DE LABORATOR

Oferim servicii de calitate superioară și rezultate precise într-un mediu sigur și curat. Echipa noastră de medici specialiști în medicina de laborator are experiență vastă și este mereu la curent cu cele mai noi descoperiri în domeniu.

HEMATOLOGIE

Hematologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul sângelui și a organelor care îl produc (cum ar fi măduva osoasă și ganglionii limfatici) și este crucială pentru diagnosticarea și tratamentul unui spectru larg de afecțiuni.

Indiferent de nevoile dumneavoastră medicale, suntem aici pentru a oferi servicii profesionale, calde și îngrijitoare, care să vă ajute să vă recuperați și să vă mențineți sănătatea. Contactați-ne astăzi pentru a face o programare și a experimenta calitatea serviciilor noastre medicale!

Verified by ExactMetrics