Urologie

“Îngrijiri urologice complete”

Urologia reprezintă o specialitate medicală și chirurgicală care se adresează afecțiunilor tractului urinar și al aparatului reproductiv.
Pornind de la infecții banale, la probleme de infertilitate masculină până la cancere, specialiștii noștri folosesc cele mai noi cercetări pentru a asigura îngrijiri urologice complete, la cele mai înalte standarde.
Scopul clinicii noastre este de a oferi îngrijiri medicale de specialitate personalizate pentru fiecare pacient în parte, utilizând o abordare multidisciplinară și aparatură de ultimă generație.

Ce ar trebui să știi despre Urologie?
• În cadrul Spitalului Uromed tratăm bărbați, femei și copii pentru diverse infecții ale tractului urinar, pietre la rinichi, incontinență și probleme la urinare.
• De asemenea, echipa noastră de specialiști se ocupă de probleme complexe care necesită o atenție deosebită sau un tratament invaziv. Spre exemplu, putem aminti: disfuncția erectilă, infertilitatea masculină, Boala Peyronie (curbarea anormală a penisului), hiperplazia benignă de prostată (adenomul de prostată) sau cancerul de prostată, vezică, rinichi, ureter testicular și de glande suprarenale.

De ce să alegi clinica de urologie a spitalului Uromed?
• Pentru a minimiza disconfortul și pentru o reintegrare rapidă în viața cotidiană folosim tehnici cât mai puțin invazive precum endoscopia și laparoscopia. Folosind aceste tehnici fără incizie sau cu incizie foarte mica. Astfel pacientul va beneficia de un disconfort foarte mic și de un timp de recuperare mult mai rapid.

  • Oferim bărbaților peste 45 de ani posibilitatea depistării precoce a cancerului de prostată
  • Oferim întreaga gamă de terapii pentru litiaza renală inclusiv spargerea pietrelor fără operație (ESWL) sau ureterorenoscopia flexibilă și Laserul Holmium pentru rezolvarea pietrelor din rinichi
  • Deoarece Spitalul UROMED beneficiază de propriul laborator de analize și are departamentul propriu de anatomie patologică și imagistică pacientul profită printr-un diagnostic și tratament complet, totul sub un singur acoperiș.
Prețuri Consultații

 

Consultație în contract cu CNASGratuit
Consultație urologică200 RON
Control urologic150 RON
Ecografia Abdominală/Aparat urinar200 RON
Ecografie Transrectală200 RON
Montaj sondă uretrovezicală200 RON
Schimbare sondă uretrovezicală100 RON
Uroflowmetrie70 RON

 

Medicii noștri

Dr. Popescu Andrei Cristian

Medic specialist Urologie

Dr. Popescu Niculae

Doctor în științe medicale
Medic primar Urologie

Dr. Nitu Daniel

Medic primar Urologie