Spitalul Uromed

Vă îngrijim

cu profesionalism și compasiune

Spitalul Uromed situat în comuna Păulești, Prahova, la distanță de 5 km de Spitalul Județean Ploiești funcționează într-o clădire ce are o suprafață construită de 4000 m, racordată la toate utilitățile și are o parcare de minim 80 de locuri.

Spitalul are în proiect dezvoltarea chirurgiei ambulatorii – ‘one day surgery’. Etajul 1 al clădirii conține blocul operator (format din 5 săli de operație și sterlizare) și serviciul ATI cu 12 paturi. Vor fi folosite tehnici și aparatură chirurgicală moderne, care să permită chirurgia minim invazivă, cu perioade de spitalizare reduse.

Pentru atingerea scopului propus și pentru asigurarea permanenței medicale cu linii de garda în specialitățile cheie, vor funcționa în regim de spitalizare și în policlinică specilalitatile medicale multidisciplinare.

La nivel global tot ce se va întâmplă în spital va deservi în principal chirurgia scurtă și eficientă. Mijloacele de explorareendoscopica-gastro-colono-retoscopie precum și imagistică ecografică și radiologica vor crește performanță diagnosticului și siguranță pacientului.

În acest scop vor colabora între ele

Specialitățile chirurgicale care pot exploata acest concept:

Verified by ExactMetrics