Despre Spitalul UROMED 

În cadrul Spitalului Uromed vei beneficia de îngrijire medicală dedicată, aplicată cu profesionalism, dar și de o tehnologie modernă care ne permite să realizăm actul medical la standarde europene. Ne axăm pe dezvoltarea a două concepte moderne cum ar fi: chirurgia de tip One Day Surgery și chirurgia minim invazivă cu timp de spitalizare cât mai scurt.

Spitalul Uromed reprezintă unul dintre cele mai mari spitale private din județul Prahova, având o suprafață construită de 4000 mp și o parcare generoasă cu acces gratuit.

Spitalul Uromed este situat în Păulești pe Strada Toma Socolescu nr. 31, în parcul dendrologic GardenArt, la o distanță de 5km de Spitalul Județean Ploiești.

Spitalul Uromed este structurat pe patru etaje după cum urmează:

 Parter – compus din recepție, cabinete consultații, radiologie și sala de recuperare medicală.
 Etajul 1 – conține blocul operator, fiind format din 5 săli de operație echipate cu aparatură de ultimă generație și serviciul de anestezie și terapie intensivă care are în dotare 12 paturi.
Etajele 2 și 3 – conțin atât saloane cu 2 și 3 paturi, cât și rezerve private distribuite în funcție de specialitățile medicale și chirugicale. În total sunt disponibile 90 de paturi.
Etajul 4 – conține laboratoarele de analize și de histopatologie, o sală generoasă de conferințe, camere de garda pentru medici si  birouri.