Medicină internă

Spitalul Uromed

Uromed

Soluții personalizate pentru nevoile tale medicale

Departamentul nostru de Medicină Internă oferă servicii complete de diagnosticare și tratament pentru o gamă largă de afecțiuni medicale. Echipa noastră de medici specialiști în medicină internă are experiență în tratarea pacienților cu boli cronice, multiple afecțiuni medicale și pacienți în vârstă.

În cadrul compartimentului de  medicină internă pacienţii pot beneficia de diagnosticul şi tratamentul bolilor medicale acute; diagnosticul clinic, funcţional şi imagistic, precum și tratamentul bolilor pulmonare (astm bronşic, bronşite cronice obstructive, pneumonii, pleurezii):

(hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, angină pectorală, tulburări de conducere, tulburări de ritm ale inimii că: fibrilaţia atrială, valvulopatii)

Managementul factorilor de risc cardiovascular, cu evaluarea riscului cardiovascular şi întârzierea progresiei insuficienţei cardiace;

Diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor digestive (hepatite cronice, ciroză hepatică, boală ulceroasă, boală de reflux gastroesofagian, litiază biliară veziculară, ictere);

Diagnosticul bolilor renale (infecţii ale tractului urinar, litiază renală şi terapia acestora);

Diagnosticul şi tratamentul bolilor sistemice (vasculite sistemice, boli autoimune, sindroame paraneoplazice, bolnavi cu febră de etiologie necunoscută); bolnavi cu afecţiuni severe şi probleme medicale complexe;

Diagnosticul bolilor reumatologice: poliartrită reumatoidă, guță, colagenoze (lupus eritematos, sclerodermie), vasculite;

Controale periodice pentru evaluarea stării de sănătate; ecografii abdominale şi recomandări de regimuri alimentare, diete pentru supraponderali şi diabetici.

SERVICII

CONSULTAȚII MEDICALE DE SPECIALITATE

INVESTIGAȚII IMAGISTICE

Medicină Internă

oferim servicii de diagnosticare, tratare și gestionare a pacienților cu afecțiuni precum diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, boli ale inimii și ale plămânilor, boli ale rinichilor și ale tractului urinar, boli digestive și multe altele. Echipa noastră de medici specialiști în medicină internă lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a dezvolta planuri personalizate de tratament pentru fiecare afecțiune, care pot include terapie medicamentoasă, terapie nutrițională, exerciții fizice și alte tratamente.

 

Ne străduim să oferim servicii de calitate superioară și să ne asigurăm că pacienții noștri înțeleg fiecare etapă a procesului de diagnosticare și tratament. Echipa noastră de medici specialiști în medicină internă este mereu disponibilă pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră și pentru a vă oferi suport în timpul tratamentului.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști în medicină internă și începeți să luați măsuri pentru îmbunătățirea sănătății și calității vieții dumneavoastră.

Dr. Goicea Alexandra

Medic specialist medicină internă

Verified by ExactMetrics