Medicină de laborator

Spitalul Uromed

Uromed

Oferim soluții de laborator personalizate pentru nevoile tale medicale

Servicii de calitate superioară și rezultate precise într-un mediu sigur și curat. Echipa noastră de medici specialiști în medicina de laborator are experiență vastă și este mereu la curent cu cele mai noi descoperiri în domeniu.

Departamentul nostru de Medicină de laborator oferă servicii de diagnostic și testare pentru pacienții noștri, precum și pentru alți pacienți din comunitatea noastră. Echipa noastră de medici specialiști în medicina de laborator utilizează cele mai noi tehnologii și metode de testare pentru a oferi rezultate precise și fiabile pentru pacienții noștri.

Medicină de laborator

Oferim o gamă largă de teste medicale, inclusiv teste de sânge, urină și scaun, precum și teste de diagnostic pentru boli infecțioase, boli autoimune și boli metabolice. De asemenea, efectuăm teste de screening pentru cancer.

 

Departamentul nostru de Medicină de laborator lucrează în strânsă colaborare cu echipa noastră medicală multidisciplinară pentru a asigura cea mai bună îngrijire pentru pacienții noștri. De la diagnosticare până la tratament și monitorizare, departamentul nostru de Medicină de laborator este aici pentru a sprijini pacienții noștri pe tot parcursul procesului medical.

Program funcționare: 08:00 - 22:00

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de Medicină de laborator și pentru a programa un test sau o evaluare. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea și să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

SPITALUL UROMED
Adresă: Toma Socolescu nr. 31 107400 Paulești
Email: contact@spitaluluromed.ro
Telefon: 0244 224 257, Fax: 0344 154 615

Verified by ExactMetrics