Obstetrică Ginecologie

Spitalul Uromed

Uromed

Fiecare femeie este unică, iar noi oferim soluții personalizate în obstetrică și ginecologie.

Suntem dedicați să oferim servicii medicale specializate pentru femei de toate vârstele. Echipa noastră de medici specialiști în ginecologie, asistenți medicali și personal auxiliar sunt aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii medicale și consiliere în privința sănătății reproductive și a altor probleme ginecologice.

Serviciul de obstetrică ginecologie din cadrul Spitalului Uromed din Paulesti, oferă următoarele servicii medicale ambulatorii:

Obstetrică Ginecologie

Patologia chirugicală ginecologică de tip fibrom uterin, chist ovarian, neoplasm de col uterin beneficiază de tehnică chirugicală modernă laparoscopică sau de chirurgie transvaginala.

Patologia de granița uroginecologica beneficiază de suportul tehnico-profesional al echipei multidisciplinare. (urologie-ginecologie)

Echipa noastră de medici specialiști în ginecologie lucrează îndeaproape cu pacientele noastre pentru a înțelege nevoile și preocupările lor și pentru a oferi cele mai bune soluții de tratament pentru fiecare pacientă. Ne străduim să creăm un mediu confortabil și de încredere pentru fiecare pacientă și să ne asigurăm că acestea înțeleg fiecare pas al procesului de diagnostic și tratament.

Dr. Jilescu Mihaela

Medic primar obstetrică ginecologie

Ne angajăm să oferim servicii de calitate superioară și personalizate pentru fiecare pacientă.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație cu unul dintre medicii noștri specialiști în ginecologie și începeți să vă îngrijiți de sănătatea dumneavoastră reproductivă cât mai curând posibil.

Verified by ExactMetrics